Download and Watch Full Movie

Backdrop Movie

Director :
Release : January 1, 1970
Runtime : min.
Genre :

Watch Full Movie

Do not miss to Watch movie Online for free with your family. only 2 step you can Watch or download this movie with high quality video. Come and join us! because very much movie can you watch free streaming.

Streaming Full Movie

Incoming search term :


Posted

in

by

Tags:

Comments

12 responses to “Download and Watch Full Movie”

 1. andreasl Avatar
  andreasl

  Gode vurderinger Eirik. Jeg er sikker på at du vil få opptil flere fulltreffere med spådommene dine i år også. Helt klart kvalifisert gjetting.

  1. Eirik U. Avatar
   Eirik U.

   Takk for det! Spådommer er en spesiell øvelse, men nå har jeg i hvert fall noe å le av når status gjøres opp om et år. Det sikre er at 2011 blir et spennende år for netthoder og fotografer!

 2. stiska Avatar
  stiska

  Helt enig i at nettbrettutgaver av aviser og magasiner mangler en viktig dimensjon: Delingsaspektet. I det minste vil jeg helst kunne dele godt innhold på Twitter enkelt og umiddelbart. Men jeg opplever også at det er for tungvint å skrive på iPad, og da kan det fort bli til at jeg heller vil sitte med en liten bærbar PC enn iPad i sofaen også.

  På den annen side: Jeg liker muligheten for å kunne få godt tilpassede utgaver av særlig utenlandske aviser og magasiner (og noen nordnorske aviser for min del), med lyd, bilde og video godt integrert i helheten. Jeg ser at The Times vil ha 10 pund i måneden for abonnement på iPad-utgaven – det er en strålende pris, og jeg vil spare rundt 14.000 (!) kroner på det kontra å kjøpe hver utgave i kiosken (gjør ikke det da …). Samme besparelser gjelder for de fleste andre engelskspråklige magasiner og aviser.

  Men norske aviser må raskt senke prisen på iPad-utgaver om dette skal være interessant. 29 kroner for PDF-utgave av DN? Over 20 kroner for PDF av Adressa? Helt uinteressant. Her kreves det en mer realistisk prissetting – og det raskt! Føler det samme gjelder for e-bøker, forøvrig.

  1. Eirik U. Avatar
   Eirik U.

   Jepp, pris er kjempeviktig! DN er utvilsomt lengst på viddene med sine 29 kr for en halvhjertet PDF-utgave. Det blir bare en nødløsning for de som trenger noe fra papiravisa og ikke får tak i den på annet vis. VG+ er tilsynelatende mer på ballen. Uansett blir det nødvendig å levere et unikt og godt produkt, ikke bare redesigne gamle konsepter. Én krone er fortsatt dyrt for søppel.

 3. Tor Avatar
  Tor

  Jeg elsker The Times/Sunday Times sine iPad-utgaver. £8,66 pr mnd om man abonnerer direkte fra nettsiden som også gir tilgang til iPad-utgavene. VG+ interessant ide for min del, men om jeg skal betale for den må jeg har mer tilgang til magasinvedleggene fra lørdag og søndag.

  Nettavisene har som oftest overskrifter og ingresser som har som mål å lokke deg til å klikke videre. For min del blir det vel mye pupp og frykt.

  Da liker jeg heller den relativt statiske VG+ eller The Times sine utgaver. Stramt nok redigert for meg, og mye lesestoff. Men deling osv burde nok vært bedre implementert. Vanskelig med tanke på Murdoch sine paywall, men det burde vært mulig å finne en teknisk løsning.

 4. andreasl Avatar
  andreasl

  Apropos brettaviser. Pål Nedregrotten tvittret lenken til denne sidene tidligere i dag. Mange bra observasjoner: iPad publishing: time to switch to v2.0 http://www.mondaynote.com/2011/01/02/ipad-publish

 5. Ragnhild O. Avatar
  Ragnhild O.

  Mye bra her! Tankevekkende og supplerende om brettevisenes potensial fra paidcontent.org: http://m.paidcontent.org/article/419-what-comes-a

 6. […] skriver mer om sine spådommer for foto og nett i 2011 her. Presentasjonen han holdt for NONA om framtidens fotojournalistikk i året som gikk finner du […]

 7. Kjetil Avatar
  Kjetil

  Det hadde vært interessant å vite hva du tenker mer om en ny aktør for bilde/video-deling. Ser du behov som ikke blir dekket? Tror du vi får en ny YouTube og Flickr, kombinert?

  1. Eirik U. Avatar
   Eirik U.

   Jeg aner at Flickr ikke klarer å henge med, spesielt når det gjelder den sosiale delen. At Yahoo står som eiere er ikke noe pluss i denne sammenhengen. Dermed ser jeg det som sannsynlig at flere kommer på banen med noe mer nyskapende. Både Flickr og Youtube lever godt på å være den største aktøren, men jeg tror fortsatt det er mulig å komme inn som ny aktør dersom den sosiale biten er sterkere. Men vanskelig å se at Flickr/Youtube er helt utspilt med det første.

   1. Kjetil Avatar
    Kjetil

    Jeg er enig i det du sier. Yahoo sinker Flickr, helt klart. Se på Maps-integrasjonen. Kart-tjenesten er rett og slett lavmål i fht. Google Maps.
    Og jeg synes de sliter litt med å nå ut til "folk flest". Der gjør Facebook en bedre jobb.
    Bruker selv Smugmug til lagring av samtlige bilder, men den sosiale biten er helt fraværende, så det blir utelukkende for å dele veldig mange bilder i stort format.

 8. Paal Harald Avatar

  Hva er spådommene ang fotoapps til f.eks iPad? Jeg savner et skikkelig program som støtter det man trenger på iPad. Nesten litt overraskende at Apple ikke har lansert en Aperture-app for iPad, noe jeg iallefall ser et behov for.

  Hadde vært supert om man hadde hatt muligheten til å fotografere, overføre til iPad, redigere og sende avgårde uten å måtte bruke en maskin for å bearbeide bildene. Det hadde gjort ting ganske mye enklere tror jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *