Nytt design

I dag har jeg fikset litt på . De fleste endringene er “under panseret” som det heter, endringer som er gjort for å bedre ytelsen og forenkle den daglige driften. I dette ligger nytt og bredere grunndesign, optimalisert kode, ny URL-struktur (men gamle linker skal funke) og ikke minst: En splitter ny, dedikert server.

Serveren har solid overkapasitet akkurat nå, men boksen gir meg større fleksibilitet i forhold til framtidige prosjekter. Den gjør også at Gigapix.no bedre tåler peaks som gjerne dukker opp når jeg lanserer nye gigapikselbilder.

En annen tydelig forskjell er at forsiden på nå er mer statisk, mens bloggen er flyttet til . Bakgrunnen er at jeg ønsker å tydeliggjøre min egen virksomhet som fotograf, det jeg lever av. Det er fxcm essensielt at potensielle kunder får umiddelbar informasjon om hva jeg kan gjøre og hvordan de kommer i kontakt. Samtidig vil nok de fleste bloggleserne mine komme rett til postene via sosiale medier og søk.

Logoen er den samme, rett og slett fordi jeg fortsatt er strålende fornøyd med den! Den er laget av den dyktige designeren .

For øvrig har jeg byttet debattsystem fra til . Ingen annen grunn enn at systemet oppleves litt bedre og er mer utbredt blant brukerne. Støtter innlogging via Facebook og Twitter.

For øvrig vil jeg jobbe litt mer med kundesider og referanser framover, og ellers gjøre små tweaks de neste ukene. Det vil garantert være store eller små feil som må rettes i forbindelse med flytting til ny server.

Hva synes du om de nye sidene?


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Nytt design”

  1. Paal Mork-Knutsen Avatar

    Jeg synes den var fin! Mer stilren og mindre informasjon u00e5 forholde seg til pu00e5 hovedsiden. Synes ogsu00e5 den har blitt penere u00e5 se pu00e5, rent estetisk sett. Logoen er bra, liker at du har beholdt den 😉 Vi som titt og ofte er innom bloggen din finner nok den uansett, trenger ikke u00e5 ligge pu00e5 forsiden. nnPaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *