Verdens vakreste sted

Nytt gigapikselbilde av mitt hjemsted Stokmarknes.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Nå skal det sies at dette bildet ikke ble tatt helt nylig, men snarere en vakker sommerdag i 2008. Jeg har det hengende i stort format på stueveggen, men har aldri faktisk publisert det tidligere på nettet. Så her er det endelig!

Allerede i 2007 la jeg ut et Stokmarknes-bilde fra samme utsiktspunkt, da på en litt kaldere høstdag og med annet ustyr. Dette bildet har gitt meg enormt med respons fra Stokmarknes-folk, enten de bor på stedet eller savner hjemplassen sin. Stadig hører jeg om noen som har sett dette bildet, noe jeg synes er over gjennomsnittet stas.

Nytt med dette bildet er først og fremst kvaliteten – oppløsningen er tredoblet og bildet tatt med stativ og lavere ISO, noe som gir en helt annet skarphet og detaljrikdom i bildet. Dessuten er det jo tatt på en sommerdag! I tillegg har jeg lagt ut bildet på dedikert server med raske disker for best mulig ytelse.

Størrelse:
Bildet er på 3,33 gigapiksler.

Fullskjerm:
Dette bildet bør ses i fullskjermvisning, på en størst mulig skjerm! Fullskjerm får du fram ved å velge ikonet til høyre under bildet.

iPad:
Bildet fungerer også på iPad og iPhone.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 responses to “Verdens vakreste sted”

 1. Erik Saastad Avatar

  Skal en tur til nordnorge i sommer, Erik. Men nu00e5 dropper jeg Stokmarknes i alle fall. Fu00f8ler jeg har sett det her:-)

 2. Melbumann Avatar
  Melbumann

  Su00e5 mange eksponeringer, og det falt deg aldri inn u00e5 snu kameraet mot solsida av u00f8ya? 🙂 n

  1. Eirik Helland Urke Avatar

   Har absolutt lyst u00e5 lage et bilde av Melbu ogsu00e5, mu00e5 bare komme meg pu00e5 Haugnyken en gang. Usikkert om det blir besu00f8k til Vesteru00e5len i u00e5r, men hu00e5per.n

 3. Oter Avatar
  Oter

  Kjempefine bilder, mu00e5 si meg enig med folk under her: det hadde vu00e6rt fint med et lignende bilde av Melbu :)n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *