Jeg begynner i ny jobb

Tar pause fra frilanslivet, hopper på nye utfordringer!

Etter to år som fotograf på fulltid har jeg opparbeidet en jevn strøm av oppdrag og en fast og grei inntekt. Det er med en viss stolthet jeg konstaterer at jeg fikk til det jeg drømte om! Jeg skal ikke late som om alt har vært like enkelt, det hadde jeg heller ikke forventet. Det er tøft å starte for seg selv. Men jeg klarte det, og det har vært masse moro på veien.

Nå er det på tide å prøve noe nytt.

Denne høsten begynner jeg i TVNorge, der jeg skal jobbe med web og sosiale medier. Det innebærer fortsatt litt foto, men da som en del av den totale nettkommunikasjonen. Stillingen er et års engasjement.

Aktiviteten i Gigapix AS vil naturlig nok bli sterkt begrenset i denne perioden. Alle avtalte oppdrag vil bli utført, ellers er det åpent for at jeg kan ta enkelte oppdrag på kveldstid/helg. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål om dette eller annet. Get Out movie streaming

Det er flere grunner til at jeg nå tar en frilanspause. Frilanslivet gir meg frihet til å jobbe med det jeg vil, og gir en uforutsigbarhet som kan være både fantastisk og litt skremmende. Hver eneste arbeidsdag må selges inn til noen, og ingen dager er like. Det har vært mange fine oppturer, noen nedturer og store mengder nyttig erfaring. Men jeg ønsker mer teamarbeid og et fast miljø. Jeg har dessuten opparbeidet meg en solid nettkompetanse som jeg ønsker å utnytte mer aktivt, i en større organisasjon. Så får vi se hvordan verden ser ut om et år.

Jobben i TVNorge gir meg muligheten til å jobbe helhetlig med nettkommunikasjon. Det er også mine første skritt inn i både kommunikasjons- og TV-bransjen, noe jeg ser på med spenning og høye forventninger. TVNorge framstår som et flott miljø som jeg ser fram til å bli en del av.

Nå skal jeg jobbe som fotograf i Dagbladet den neste måneden, deretter blir det litt ferie før jeg begynner i TVNorge i slutten av august.

Jeg gleder meg skikkelig!


Posted

in

by

Tags:

Comments

11 responses to “Jeg begynner i ny jobb”

 1. Thomas Moen Avatar

  Gratulerer med jobb mister! Spennende ting du skal ta tak i – sosiale medier og tv er spennende! 🙂

  1. Eirik Helland Urke Avatar

   Tusen takk! Gleder meg veldig til u00e5 jobbe med dette.

 2. Oyvind Solstad Avatar

  Wey, grattis! Spennende!u00a0

  1. Eirik Helland Urke Avatar

   Takk! Det synes jeg ogsu00e5 🙂

 3. Espen StrangerSeland Avatar

  Gratulerer, men pass deg: En venn begynte med web hos TVNorge i 2000 etter endt utdannelse. Han endte opp med u00e5 redigere og ha ansvar for tekst-tv.

 4. Morten Skogly Avatar
  Morten Skogly

  Grattis. TV Norge er ikke akkurat det jeg forbinder med gode netttjenester, su00e5 hu00e5per du fu00e5r ru00f8ska litt opp der.

  1. Eirik Helland Urke Avatar

   Ser ikke bort fra litt ru00f8sk. Noen tips fra Tyholt?

 5. Avatar
  Anonymous

  Gratulerer su00e5 mye – mange hyggelige folk der 🙂

  1. Eirik Helland Urke Avatar

   Takk! Har ogsu00e5 hu00f8rt om bra folk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *