Hva blir min nye jobb?

Jeg søker nye utfordringer fra 1. september.

For snart et år siden tok jeg en pause fra firmaet mitt, og hoppet på det som skulle vise seg å bli et fantastisk år i TVNorge. Jeg har lært utrolig mye nytt, gitt mye tilbake og gledet meg til hver eneste arbeidsdag sammen med flotte kollegaer. Jeg har ikke angret et sekund, selv om det var en krevende beslutning å la firmaet hvile.

Men 1. september er året og mitt vikariat over, og det er tid for å finne på noe nytt og mer varig. Alternativene mine er omtrent slik:

    1) Gjenoppta firmadriften for fullt
    2) Finne en ny og spennende jobb

Akkurat nå er jeg rett og slett åpen for innspill.

Skal jeg fortsette firmadriften som fotograf vil jeg legge inn en sterk innsats mot gamle og nye kunder, og umiddelbart etablere en tydeligere profil og en mer langsiktig strategi. I løpet av et par måneder bør jeg være oppe i full og stabil drift. Det er selvsagt fristende med en friere hverdag og en lang rekke spennende prosjekter.

Men etter året i TVNorge frister det også å kunne fortsette å skape resultater i et større miljø enn hva mitt eget lille selskap kan by på. Jeg har dessuten fått rykende ferske erfaringer innen PR og TV-bransjen, og lært at det rette jobbvalget ikke nødvendigvis er det mest opplagte.

Så.

Jeg har to måneder igjen av jobben i TVNorge. Jeg er i dialog med flere interessante selskaper, men ingenting er avtalt eller satt.

Kan det tenkes at det finnes spennende jobbmuligheter jeg ikke vet om? Eventuelt gode ideer eller oppdrag til firmaet mitt? Da håper jeg du snarest mulig vil ta kontakt på eirik@urke.com, mobil 90161407 eller på annen måte.

Vis veldig gjerne denne bloggposten til alle som kan tenkes å være interessert.

Jeg tenker at min drømmejobb kombinerer web, sosiale medier og foto/multimedia. Vektforholdet mellom disse kan selvsagt variere. Jeg vil kunne ha betydelig påvirkning i ethvert mediehus, men også andre steder som trenger et kreativt netthode med stor gjennomføringsevne.

Dette er hva jeg kan:

Web og sosiale medier
(etter ni år som portalsjef/redaktør med betydelige trafikkresultater, samt strategi og drift av sosiale medier i TVNorge)

Foto/multimedia
(som frilansfotograf i Dagbladet siden 2003 og eget firma siden 2009. Spesialist på livepublisering og interaktive bilder. Kurs/foredrag for UiB, VG, NRK, Canon, NONA og TVNorge)

PR
(lærer intensivt i TVNorges kommunikasjonsavdeling)

Journalistikk
(etter ni år som journalist)

Nettmagi
(ved å kombinere overnevnte kunnskaper i helt unike prosjekter)

Dette sier andre:

“Eiriks unike kombinasjon av grundighet og nøyaktighet på den ene siden og kreativitet og dristighet på den andre, gir resultater i form av helt enestående visuelle opplevelser. Jeg gir Eirik mine aller varmeste anbefalinger.”
(Eivind Lund, daværende webredaktør i Norad)

“Du er enestående dyktig på utrolig mange områder og når du gjør ting du liker har du en magisk evne til å skape ting ingen har skapt før deg”.
(Arnstein Larsen, Leder for Utvikling og Sosiale Medier i Metronet)

“Eirik is a dedicated web professional manager who have exeptionally strong creative and experimental skills. He is also the best online photographer in norway.”
(Jan Thoresen, redaktør Klikk.no)

Dette er noen av bildene mine:

Portfolio

Interaktive prosjekter:

Verdens vakreste rose – Mosaikk av 4700 leserbilder til et zoombart gigapikselbilde. (Dagbladet)
Tom Petty på Norwegian Wood – Interaktivt 360-panorama med Facebook-tagging (Dagbladet)
Operahuset i Oslo – Interaktiv 360-vandring med ni sammensatte panoramabilder (Operaen)
45 000 mennesker i Riga – Interaktivt 360-gigapikselbilde av 45 000 deltakere i baltisk musikkfestival (Hill&Knowlton/Karums)
Obama mottar Nobels fredspris – Interaktivt, høyoppløst 360-bilde. (Dagbladet)

CV-en min:

2011-          : Informasjonskonsulent, TVNorge
2010-2011  : Country Manager for Shoot It Live (livepublisering)
2009-          : Gigapix AS, fotograf og daglig leder/adm. dir.
2003-          : Fotograf i Dagbladet, frilans
2000-2009: Redaktør/portalsjef i Start.no, fast ansatt
1999-2002: Universitet/høyskolefag: Statsvit. metode, Medievitenskap, Nettjournalistikk, div kurs
1999:          Morgenprodusent i Dagbladet.no, fast ansatt. Prosjektansvar Start.no
1997-1998: Journalist/fotograf i Heimevernsbladet, førstegangstjeneste
1996-1999: Journalist/fotograf i Vesteraalens Avis, fast ansatt
1995-1996: Arb.bev. Folkehøgskole, Media II (18 uker journalistpraksis Hamar Arbeiderblad)
1995:          Journalist/fotograf i Vesteraalens Avis, sommerjobb
1994-1995: Arb.bev. Folkehøgskole, Dagspressejournalistikk
1991-1994: Journalist/fotograf i Bladet Vesterålen, frilans


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *