Gigapix får bildearkiv

Nytt system for arkiv og bildeleveranse.

Gigapix.no har til nå handlet mye om gigapiksel- og panoramabilder, som også var den opprinnelige tanken bak dette nettstedet. Men nå skal det handle om mer.

har flere års erfaring som frilansfotograf innen spesielt kultur og sport, og har tusenvis av bilder i arkivet mitt. Nå skal det inn i et profesjonelt bildearkiv på nettet, der det vil bli mulig å kjøpe og laste ned bilder til redaksjonell bruk.

Samtidig har jeg behov for et profesjonelt system for å levere bilder til ulike kunder, både redaksjonelt og kommersielt. Dette blir nå det samme systemet, og valget falt på . Et kraftig system for arkiv, salg og leveranse av bilder.

Det kreves mye omteksting og tilrettelegging for å tilpasse arkivet mitt et nytt system, og det norske tegnsettet skaper noen problemer underveis. Derfor vil det ta tid før de bluehost fleste bildene er på plass, og foreløpig er det kun et par hundre bilder tilgjengelig. Men jeg legger det ut nå, så har jeg presset på meg for å gjøre det bedre og mer omfattende!

Jeg har også lagt det til i menyen på toppen av alle sidene.

Hvis du ønsker å se flere av bildene mine allerede nå, kan du ta en titt på , med snart 1000 redaksjonelle bilder. Nye prosjekter vil i større grad bli vist fram på forsida av Gigapix.no.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *