Jeg har begynt i ny jobb!

Satser videre på nett og foto.

Først vil jeg gjerne takke alle dere som har lest, delt og gitt meg tilbakemeldinger da jeg ba om karriereinnspill for noen uker siden. Det har vært til stor støtte i prosessen, og ikke minst gitt meg flere jobbmuligheter og alternativer for hva jeg skulle gjøre etter min tid i TVNorge. Tusen takk!

Planene mine har faktisk vært klare en stund allerede, og jeg kan avsløre at det skal produseres mange flere piksler framover. I form av både fotografi, webutvikling og ulike digitale prosjekter. streaming A Cure for Wellness film

Det neste året får jeg nemlig fagansvar for digitale medier i VisitOslo, som prosjektleder på deltid. I tillegg vil jeg jobbe med oppdrag og prosjekter som fotograf i mitt eget firma Gigapix AS.

Stillingen i VisitOslo oppdaget jeg på Twitter (takk, Thomas!), og noen dager senere var intervjuer gjennomført og tilbudet på bordet. Jeg gleder meg skikkelig! Gleder meg til å jobbe intenst med digitale prosjekter igjen, til å bli kjent med reiselivsbransjen og menneskene der, og ikke minst: Jobbe for Oslo! Her er det mye å gjøre og mye å glede seg til. Responsive nettsider og mobilapps er blant det jeg skal begynne å jobbe med. I dag hadde jeg min første arbeidsdag.

Jeg får også større kapasitet til egne prosjekter og oppdrag som fotograf i Gigapix, både for Dagbladet og en rekke andre kunder.

Det skal altså ikke mangle på spennende utfordringer!

I tiden framover er jeg interessert i å komme kontakt med flere kunder og oppdragsgivere for fotovirksomheten min. Det kan være events, eiendom, reportasje og 360-foto, gjerne i kombinasjon med web og interaktivitet. Jeg skal selvfølgelig oppdatere nettsidene mine de kommende ukene, men ta gjerne kontakt allerede nå på eirik@urke.com eller mobil 90161407.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *